Verzenden

Zodra uw bestelling binnen is, krijgt u een bevestiging. Wij sturen het product zo snel als mogelijk uit, zon en feestdagen kunnen de bezorging vertragen.

Wij sturen onze producten via de landelijk bekende bezorg diensten, wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van uit hun. Wij proberen onze producten zo klein mogelijk te verpakken, de verzendkosten ziet u bij uw bestelling. Ook kunt u de bestelde producten afhalen in onze winkel, dit scheelt u niet alleen bezorgkosten maar geeft u ook een indicatie van onze overige producten.

Retour

  1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden op eigen kosten terug te sturen.
  2. Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant voor het terugsturen.
  3.  Het artikel dient binnen 14 dagen na verzending bij ons in de winkel, in goede orde ontvangen zijn. Na deze periode vervalt het recht op terugbetaling van de bestelling.
  4. Oorbellen, tassen, bikini’s (ivm hygiëne ) en overige accessoires kunnen niet geretourneerd worden, krijgen wij de producten wel terug gestuurd dan sturen wij deze weer naar u terug en zijn de verzend kosten voor uw eigen rekening.
  5. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.
  6.  Retouren worden alleen geaccepteerd indien de artikelen in onbeschadigde staat. De artikelen dienen ongedragen en ongewassen te zijn. Wij behouden ons te allen tijde het recht om retouren te weigeren, indien deze niet aan de bovenstaande eisen voldoen. Uiteraard behoort het passen van de kleding wel tot de mogelijkheden
  7. Wij zullen de prijs van het artikel(en) binnen 14 werkdagen nadat wij het ontvangen hebben terugboeken op de rekening waarmee er betaald is.
  8. Wij geven geen garantie op bedrukkingen, beplakkingen, steentjes, studs etc.  van het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft. Dit geld ook op accessoires zoals oorbellen, kettingen, riemen, armbanden, tassen en hoeden.

Voor overige vragen maakt u a.u.b. gebruik van onze contactpagina of via Facebook of Instagram (sneltoetsen onderaan de pagina)

 

Bij Retourneren kunt u gebruik maken van ons onderstaande formulier, vul het in, mail het naar info@bbaginstyle zodat wij uw retour sneller kunnen behandelen.

Geleverde producten herroepen (terug sturen)

 

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :— Bestelnummer :

 

  

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY): 

 

  

 

 

 

— Naam/Namen consument(en) 

 

  

 

 

 

— Adres consument(en) :  

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer: 

 

  

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)  

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):  

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is