De geschiedenis van Bbag in style begon als bedrijfje Bbag met de verkoop van verschillende trendy tassen. Wat klein begon werd al snel een leuk succes met de uitbreiding van Lady's Night Pathe. Van alleen trendy tassen gingen wij ook leuke bijproducten verkopen zoal sjaals, kettingen, portemonnees en riemen. Van een uit de hand gelopen hobby naar een gezellige en huiselijke boetiek gevestigd in het overdekte winkelcentrum de Binnenhof 88 te Rotterdam.

Bbag opende op 31 augustus 2019 zijn tweede vestiging onder de naam Charm by Bbag in style Dorpsstraat 190c te Zevenhuizen. Een leuke trendy boetiek met een verrassende style. En een leuk zitje waar je kan genieten van div. koffie en theesoorten. Tevens is vestiging Charm een officiële GLS shop en kan je terecht voor het laten bezorgen of afhalen van uw pakketje.

Ons gezellige meidenteam doet er alles aan om jullie dames met een goed en tevreden gevoel en met de juiste keuze weg te laten gaan. Wij willen geen boetiek zijn die een massa product verkoopt waardoor wij voor elke vrouw wat leuks hebben. *Wij verkopen van maat XS tot en met maat 3/XL* Veel plezier met bestellen of welkom in onze boetiek. 

TIP!!! wij zijn ook dealer geworden van TapParfum, een geweldig product die vanaf dag 1 een groot succes is...kom je ruiken?

 De koffie en thee staat altijd klaar